Kooijman 4 Automotive, voor occasions, youngtimers en rijtrainingen

+31 6 52 33 32 04

Chiptuning, importservice en auto’s voor bijzondere reizen

 

chiptuning Epe

Chiptuning

Sinds april 2015 is Kooijman 4 Automotive officiële dealer van Rica Engineering. Net als met al onze diensten kiezen we alleen voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. De keuze voor Rica was dan ook snel gemaakt, aangezien ze al 23 jaar aangepaste software ontwikkelen voor het aanpassen van het motor-management (diesel & benzine) in 30 landen. Zij hebben de hoogstaande kwaliteit van hun diensten dan ook ruimschoots bewezen.

Kooijman 4 Automotive biedt in samenwerking met Rica voor ieder automerk op maat geschreven software aan. Breng uw auto bij Kooijman 4 Automotive en binnen een dag kunt u genieten van meer vermogen, meer koppel en minder brandstofverbruik. Kortom: meer rijplezier.

Benieuwd wat dit voor uw auto kan betekenen? Ik vertel u graag meer.

Import service

Importservice

Van het zoeken van een auto tot het transporteren en afleveren op Nederlands kenteken. Schakel Kooijman 4 Automotive in voor importservice en u bent er zeker van dat u binnenkort de juiste auto voor de juiste prijs voor de deur heeft staan. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Wij halen de auto voor u uit het buitenland, verzorgen de voordeligste BPM-aangifte, het invoeren en laten keuren van de auto en uiteindelijk het afleveren met Nederlands kenteken. Kooijman 4 Automotive is gespecialiseerd in import vanuit buiten Europa (Japan en Amerika).

Laat het hele aankoopproces aan mij over, of kies voor enkel het importeren van de door u gevonden auto. U kiest zelf welk deel we u uit handen nemen. Indien gewenst importeren we de auto niet alleen, maar maken we deze geheel rijklaar met oog op de Nederlandse wetgeving.

De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de te importeren auto. Kooijman 4 Automotive werkt met een open calculatie. Neem contact op voor een prijsopgave.

 

auto voor bijzondere autoreis

Auto’s voor reizen

Een compleet uitgeruste betrouwbare auto voor een zorgeloze reis van bijvoorbeeld Amsterdam naar Beijing of Rio de Janeiro, dat is wat Kooijman 4 Automotive u biedt als u een bijzondere autoreis gaat maken. Een kwalitatief goede auto passend bij de reis is voor ons vanzelfsprekend, maar heeft u ook aan de juiste reserveonderdelen, een daktent en communicatiemiddelen gedacht? Ik wel. Uit ervaring weet ik dat iedere reis uniek is en dat elk type reis een passende auto vergt. Iedere auto kan kapot, maar samen zorgen we ervoor dat u maximaal voorbereid op weg gaat. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een passende auto en het juiste bijbehorende advies.

Wilt u zelf geen auto aanschaffen voor uw bijzondere autoreis? Kooijman 4 Automotive biedt u graag een auto aan met terugkoopverklaring. Indien gewenst kopen we de auto weer van u terug. Dit houdt in dat u een vooraf afgesproken prijs betaalt voor het gebruik tijdens uw reis. Logischerwijs is schade, reparatie en diefstal niet inbegrepen.

 

 

Vraag het Kevin

Of u nu hulp nodig heeft bij het importeren van uw nieuwe auto, een auto op aanvraag wilt bestellen, veilig op pad wilt met winterbanden of een bijzondere autoreis gaat maken. Kooijman 4 Automotive verzorgt het complete pakket voor uw auto. Contact opnemen verplicht u uiteraard tot niets. Geef me een belletje zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken: 06 52 333 204.