Kooijman 4 Automotive, voor occasions, youngtimers en rijtrainingen

+31 6 52 33 32 04

 

Kevin Kooijman – Rallyrijder, instructeur, autokenner & wereldreiziger

 

 

1

(RALLY)COUREUR

Nissan 350 Z kampioen 2012. Nationaal kampioenschap Mitsubishi Evo X 2013 en 2014. Endurance races 2015 en 2016.

 

 

2

(RIJVAARDIGHEIDS)TRAININGEN

Wagenbeheersing. Rallycursus. Driftcursussen. Rijderscoaching. Auto-evenementen. Circuittrainingen. Demo’s.

 

 

Kevin Kooijman

 

 

Kevin Kooijman: een jonge ondernemer met passie voor auto’s en bijzondere (auto)reizen. “Ik vind het belangrijk dat je niet alleen een mooie auto bezit, maar er vooral heel veel leuke dingen mee kunt doen. Zoals een bijzondere reis maken, een mooie route afleggen of op het circuit rijden. Op een positieve manier het uiterste (plezier) uit je auto halen. Ik bezorg je graag een bijzondere ervaring waaraan je met plezier terugdenkt. Of dat nou tijdens een cursus op het circuit is of een bijzondere (auto)reis dwars door het regenwoud. Altijd met de juiste auto aan je zijde”.

Kevin is rallyrijder uit het talentenprogramma van de Nederlandse autosportbond, genaamd KNAF Talent First, met intensieve begeleiding en topsportstatus van het NOC-NSF. In 2012 ben ik Nederlands Kampioen 2wd en Nissan 350z challenge kampioen geworden en in 2013 en 2014 was ik te vinden in Nederland, België en Duitsland in mijn Mitsubishi Evo X R4 waarmee ik tweede in het Nationaal kampioenschap ben geëindigd. In 2015 en 2016 ruilde ik de Mitsubishi in voor verschillende endurance races.

Daarbij ben ik de afgelopen jaren bijna elke dag in de auto te vinden tijdens circuit-, drift-, rallytrainingen, rit/reisbegeleiding of evenementen voor diverse grote merken. Ik werk onder meer in opdracht voor BMW, Ford, Jaguar, Alfa, Fiat, Jeep, Audi, Nissan, Peugeot, Mazda, Infiniti, Ferrari, Mercedes en Porsche, Vredestein, Apollo en Dunlop over de hele wereld. In 2014 startte ik in samenwerking met Hans Weijs Jr. en Prodrive Training mijn eigen rallycursus.

 

Rally

 

 

Paramaribo > Rio

 

 

Desert Trophy

 

 

Samen mooie plannen maken?

Ook voor uw bedrijf kan ik iets betekenen! Of u nu meer wilt leren over rallyrijden, een rijtraining zoekt, een reis organiseert naar bijvoorbeeld Iran, Turkmenistan of China, richting de Noordkaap rijdt, Zuid-Amerikaans temperament achterna gaat of de ice roads van Canada uw eindpunt zijn. Ik sta open voor verschillende samenwerkingsvormen en denk graag met u mee.