Kooijman 4 Automotive, voor occasions, youngtimers en rijtrainingen

+31 6 52 33 32 04

Rally-, rijtrainingen en bijzondere autoreizen door Kevin Kooijman

 

Mitsubishi Lancer Evo X

Rallycursus

In samenwerking met Hans Weijs Jr. en Prodrive Race & Rally ben ik in 2014 mijn eigen rallyschool gestart. Verdeeld over drie dagen leren we u rally-rijden op asfalt, onverhard en naar wens op sneeuw en ijs. Daarnaast besteden we veel aandacht aan alle ins en outs van routeboeken, de rally-reglementen en het maken van pacenotes.

Na deze driedaagse cursus en het behalen van uw rally-licentie, kunt u direct deelnemen aan uw eerste rally.

Rallycursus Zweden

Rallytraining op ijs

Om uw rijvaardigheid naar een nog hoger niveau te tillen, hebben Hans Weijs Jr. en ik de rallytraining in Scandinavië op sneeuw en ijs. Uiteraard is deze training ook te boeken zonder dat u deel heeft genomen aan onze rallycursus. Na aankomst op het vliegveld, rijden we over de bochtige en besneeuwde wegen richting het ijs, waar de auto’s klaar staan om van start te gaan. Drie rallyproeven, de driftcirkel, de bosproef en vooral vele uren rijplezier staan op het programma.

auto voor bijzondere autoreis

Bijzondere autoreizen

Via mijn bedrijf Overland Travel organiseer, coördineer en begeleid ik bijzondere autoreizen. Na een reis met elektrische auto’s van Amsterdam via Rusland naar de Noordkaap (en weer terug), een Parijs-Dakar-achtige reis in Tunesië en Libië en een reis van 17.000 km: van Amsterdam naar Beijing, over de Zijderoute, staan er inmiddels al bijzondere (auto)reizen tot en met 2021 gepland. Ook de juiste reisauto heb ik voor u klaarstaan. Klaar om de reis van uw leven te maken? Lees hier meer.

Merkintroductie Kooijman 4 Automotive

Merkintroductie

Ecotraining, zuinig rijden, Kevin Kooijman, Kooijman 4 Automotive

Duurzame mobiliteit

Driftcursus, Kevin Kooijman, driften

Driftcursus